Cakesmash

Hoera, jullie kleine is bijna jarig! Dit moet natuurlijk worden gevierd. 

De Cakesmash shoot kunnen jullie boeken gewoon omdat het heel erg leuk is, of om te gebruiken voor op de uitnodiging voor het feest. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Jullie hebben besloten om een cakesmash te doen. Wat leuk! Ik vind dit altijd al een feestje om te doen.
Zodra jullie boeken bespreken we wat het thema moet worden van de shoot. Naar aanleiding hiervan maak ik een bestelling bij mijn vaste bakster voor het taartje in het thema naar keuze. Om deze reden is het wel noodzakelijk om ruim van te voren te reserveren. 
De versieringen neem ik ook mee inclusief een achtergrond die bij het uitgekozen thema past. 
De aanschaf van de vaste versieringen en het smashtaartje
 zitten bij de prijs inbegrepen, het enige wat jullie zelf hoeven te regelen is een geschikte outfit. Let wel op, deze wordt erg vies en door de kleurstoffen in de taart komen deze er niet altijd meer uit. Hou hier dus rekening mee. 

Het is natuurlijk wel heel spannend als er een vreemde over de vloer komt, hiervoor kom ik graag bij jullie eigen thuis. Jullie kindje kan dan zien wat ik ga doen en is bij de opbouw in de woonkamer aanwezig. Dit scheelt vaak al een hoop spanning en hierna kan hij/zij lekker in bad en verder genieten van de rust thuis. 

 

 

 

 

Mochten jullie bijzonder wensen hebben is dit ook geen probleem, als jullie ruim van te voren boeken kan ik nog nieuwe achtergronden bestellen tegen een kleine meerprijs.