De newbornshoot 

HOE GAAT EEN NEWBORN SHOOT ?

Het is altijd verstandig om al tijdens de zwangerschap contact op te nemen voor het maken van een afspraak. Zo ben je verzekerd van een plekje als jullie kindje geboren is. Heb je een cadeaubon gekregen en wil je deze besteden aan de newborn? Geen probleem, neem dan ook op tijd contact op om te boeken. 

Boek je hem in combinatie met de zwangerschap shoot dan geven jullie ook direct de uitgerekende datum door, dan hou ik rond deze week een aantal plekken vrij voor als de kleine geboren is. 

We hebben elkaar via de mail of via Facebook gesproken en we hebben jullie op de uitgerekende datum vastgesteld. Newborn fotografie vindt plaats ongeveer tussen dag 5 en 15, nadat de baby is geboren. Zodra de kleine geboren is dan nemen jullie zo snel mogelijk contact met me op om een afspraak te maken voor de shoot. Doe dit zodra jullie je goed genoeg voelen, dit hoeft dus niet gelijk het moment dat je thuis komt. Er zijn altijd een paar plekken vrij gehouden voor jullie dus we komen vast tot een perfecte dag voor jullie. 
Krijg je een geplande keizersnee of weet je wanneer je ingeleid word, laat dit dan ook weten.
in dit geval kunnen we de shoot ook vast inplannen. 

 

Soorten newborn foto's 

Zelf vind ik het vaak leuk om een beetje een combinatie te doen tussen gestylde foto's met mandjes, doeken en spulletjes en een Lifestyle shoot, dus bij jullie thuis in bijvoorbeeld slaapkamer of babykamer. 

Dit betekend dus, dat ik bij jullie thuis kom voor de newbornshoot. In eigen vertrouwde omgeving met alle nodige spullen bij de hand. 

Zelf neem ik vaak verschillende spulletjes mee die mee op de foto kunnen maar eigen spullen zijn ook altijd welkom voor de persoonlijke tint. Tijdens het eerste contact wordt er overlegt wat voor foto's jullie zouden willen hebben, in welke stijl en het geslacht van jullie kindje.

De rest van het gezin mag natuurlijk ook altijd mee op de foto maar dat is geheel vrijblijvend of je hier zelf al klaar voor bent.