HOE GAAT EEN NEWBORN SHOOT ?

Het is altijd verstandig om al tijdens de zwangerschap contact op te nemen voor het maken van een afspraak. Zo ben je verzekerd van een plekje als jullie kindje geboren is. Heb je een cadeaubon gekregen en wil je deze besteden aan de newborn? Geen probleem, neem dan ook op tijd contact op om te boeken. 

Boek je hem in combinatie met de zwangerschap shoot dan geven jullie ook direct de uitgerekende datum door, dan hou ik rond deze week een aantal plekken vrij voor als de kleine geboren is. 

We hebben elkaar via de mail of via Facebook gesproken en we hebben jullie op de uitgerekende datum vastgesteld. Newborn fotografie vindt plaats ongeveer tussen dag 5 en 15, nadat de baby is geboren. Zodra de kleine geboren is dan nemen jullie zo snel mogelijk contact met me op om een afspraak te maken voor de shoot. Doe dit zodra jullie je goed genoeg voelen, dit hoeft dus niet gelijk het moment dat je thuis komt. Er zijn altijd een paar plekken vrij gehouden voor jullie dus we komen vast tot een perfecte dag voor jullie. 
Krijg je een geplande keizersnee of weet je wanneer je ingeleid word, laat dit dan ook weten.
in dit geval kunnen we de shoot ook vast inplannen. 

 


Soorten newborn foto's 

Lifestyle

De lifestyle shoot vind zich plaats bij jullie thuis in veilige omgeving van de kleine en die van jullie. Ik leg de situatie vast zoals hij is. Dus bij jullie in de woonkamer, slaapkamer of de babykamer. Ik kijk hier vooral naar details van de kleine maar uiteraard ook een aantal mooie gezin foto's. Broertjes, zusjes en huisdieren zijn hier uiteraard ook van harte welkom bij. Het is wel het mooiste als je van te voren zorgt dat het huis een beetje is opgeruimd zodat er niet te veel rommel op de foto staat. Al is het heel begrijpelijk dat er met een newborn in huis er best wel eens wat kan liggen, is dat op de foto vaak wat minder leuk. Het hoeft niet perfect te zijn en wees vooral jezelf. Mochten we foto's maken in de slaapkamer is het wel mooi om zo veel mogelijk licht binnen te laten en lichte lakens zonder print te gebruiken. zo valt de focus meer op de kleine en het gezin in plaats van het dekbed. 

v.a. prijs €225,-
inclusief 15 foto's
Kilometers inbegrepen

 


Studio

 

Zoals sommige misschien al weten ben ik een vaste samenwerking aan gegaan met Iris van Mylieve photography. In haar prachtige studio in S'gravendeel doe ik tegenwoordig de styled newborn shoots.  Dit betekend dat ik voor jullie ook door de weeks klanten aan kan nemen en dan alle props bij de hand heb. We hebben hier de mooiste pakjes, strikjes, mandjes, achtergronden en nog veel meer! Ik zet van te voren een aantal settingen klaar in jullie kleur voorkeuren. Mochten jullie bij aankomst toch nog wat anders hebben bedacht, is dat uiteraard ook geen probleem.

Ook hier zijn broertjes en zusjes van harte welkom want we sluiten altijd af met een paar prachtige gezinsfoto's. 

v.a. prijs €299,-
inclusief 10 foto's
inclusief harmonica boekje
inclusief 3 settings

Wil je de zwangerschap en de newborn combineren? Een combinatieshoot is de oplossing! Vraag dan naar de mogelijkheden, afhankelijk van de locaties en cobinatie zit hier een korting aan verbonden!

 

 

Contact

telefoonnummer:

+31629073649

e-mail:

info@momentsbynaomi.nl