Jullie zijn in verwachting, van harte gefeliciteerd! Een bijzonder moment wat jullie zeker vast willen laten leggen. 

Het lichaam van mama maakt hele bijzondere veranderingen door in deze periode. Iets wat je maar een paar keer mag mee maken in je leven, en iedere keer is anders. Zeker om deze reden is het een goed om hier foto's van te laten maken. 

Ik heb hiervoor meerdere jurken beschikbaar waar je gebruik van kunt maken, dit is zonder extra kosten.

 

Soorten zwangerschaps foto's

De shoot zelf wordt vooraf geboekt, jullie kunnen bepalen op dit moment wat voor soort shoot jullie graag zouden willen. 

  • Lifestyle in huis of daarbuiten
  • studio 

Zodra jullie een keuze hebben gemaakt gaan we kijken naar de mogelijkheden i.v.m. het jaargetal en het weer. 

 

 

De beste periode

De beste periode voor een shoot is  tussen de 32 en 36 weken van de zwangerschap. Ervoor kan natuurlijk ook altijd maar je buik komt vaak mooier over op de foto in deze periode. 

 

 

Locatie

De locatie is afhankelijk van wat voor soort shoot je graag wilt doen. Voor de buiten locaties heb ik zelf altijd wel wat ideeën maar mocht je zelf een favoriet plekje hebben ergens mag dit natuurlijk altijd gemeld worden. We zoeken uiteindelijk een plek waar we rustig te werk kunnen met het gewenste resultaat van jullie. Let op, willen jullie foto's in een natuurgebied kunnen hier extra kosten bij komen door de regels van de natuurbescherming die dit jaar in zijn gegaan. 

 

 

Samen of alleen?

Maak van te voren de keuze of je alleen op de foto wil, met je partner, of met het hele gezin. Aankomende broers of zussen zijn altijd welkom net als de rest van een gezin, bijvoorbeeld de hond. Dit kan zorgen voor hele leuke en speelse foto's. 
Voor de zwangerschapshoot zijn hier geen extra kosten aan verbonden. 

 

 


Tarieven

Op locatie

Op het strand, in het bos, bij het water of gewoon in de achtertuin, alles is mogelijk zolang jij je er zelf prettig bij voelt.

v.a. prijs €199,- 
inclusief 10 foto's 
Kilometers inbegrepen


Studio

Liever foto's in de studio? Dit is ook mogelijk, hier hebben we prachtige achtergronden en jurken aanwezig maar in eigen kleding is natuurlijk ook heel mooi!

v.a. prijs €249,-
inclusief 10 foto,s
gratis gebruik van onze jurken

Wil je de zwangerschap en de newborn combineren? Een combinatieslot is de oplossing! Vraag dan naar de mogelijkheden, afhankelijk van de locaties en cobinatie zit hier een korting aan verbonden!