Bruiloft fotografie 

Jullie zijn verloofd? 

 

Aller eerst, van harte gefeliciteerd!
Een van de mooiste dagen in jullie leven komt er aan, jullie gaan trouwen! Maar voor het zover is moet er heel wat worden gepland en dat begint vaak al vroeg. De kleding moet worden uitgezocht, de bloemen, de taart, de locatie en ga zo maar even door. 

Op jullie dag gebeurd er heel veel en sommige dingen gaan nou eenmaal langs je heen, jullie genieten volop van elkaar, de gasten en de dag waar jullie zo lang naar uit hebben gekeken. Een onderdeel wat dus ook zeker niet overgeslagen mag worden is natuurlijk de fotograaf voor een fantastische trouwreportage! Deze probeert voor jullie zo veel mogelijk vast te leggen dat jullie keer op keer kunnen genieten van alle mooie momenten die dag die je bewust of onbewust heb meegemaakt. Nieuwsgierig hoe ik dat doe? Lees dan snel verder. 


Hoe ga ik te werk?

 • De aanvraag komt binnen
 • vrijblijvend kennismaking gesprek wordt geplant en ik kom gezellig langs bij jullie thuis
 • Ik stuur jullie per mail een samenvatting van wat we hebben besproken 
 • Jullie willen boeken? Geweldig! 
 • Dan volgt de aanbetaling van 10%
 • Jullie trouwdatum staat vanaf dit moment definitief geboekt
 • Eventuele pre-weddingshoot voor de uitnodiging 
 • Nog een contact moment via mail of telefoon ongeveer een maand van te voren voor de laatste details 
 • De rest van de betaling dient uiterlijk 1 maand van tevoren volledig te worden voldaan 
 • De grote dag!
 • Binnen 24 uur ontvangen jullie een kleine previeuw 
 • Binnen 4 weken ontvangen jullie alle foto’s in hoge resolutie digitaal verstuurd 
 • Album bespreking (indien van toepassing)
 • album bestellen na akkoord (indien van toepassing)
 • levering van het album (indien van toepassing)

Jullie keer op keer laten genieten van een onvergetlijk moment is mijn doel! Ik hou van mijn werk en doe er alles aan die liefde terug te laten komen in het resultaat. Lieve woorden van tevreden klanten 

Derek & Chrystel 

 

Lieve lieve Naomi

Wat heb jij onze mooie dag fantastisch gemaakt!!!
Ik wil jou dan ook echt bedanken uit het diepst van men hart dat jij met zo veel passie zo veel geduld en zo aangenaam onze dag hebt vast willen leggen
Ik had niemand anders willen hebben op deze dag
Ga vooral door met waar mee bezig bent want je bent een kanjer
Ik wil je nogmaals bedanken
En heel veel succes wensen

 

Veel liefs en tot gauw

 

Wilma & Stephan

 

Op 07 augustus 2019 hebben Naomi en Daan onze mooie dag op een hele natuurlijke manier vast weten te leggen. Geen moment spijt van gehad dat wij hun als onze fotograven gekozen hebben. Ze maken op een hele natuurlijke manier foto's, zijn heel creatief en zorgen dat ze zich alles vastleggen maar niet zichtbaar aanwezig zijn. Ze luisteren goed naar de wensen van het bruidspaar en spelen hier goed op in. Wij zijn onwijs tevreden over zowel de privé shoot als de foto's met alle gasten! Ik beveel iedereen aan Naomi en Daan jullie mooiste dag vast te laten leggen. Professionele foto's maar wel voor een betaalbare prijs.

Wanda & Jurgen 

 

Lieve Naomi,
Het is heel moeilijk om mij stil te krijgen maar het is jouw gelukt met de foto's van onze bruiloft! Ik had nooit niet verwacht dat wij zo mega mooi op de foto zouden staan 


Jij hebt onze dag vast gelegd op de manier waarop wij hoopte de dag terug te kunnen zien en hoe wij van nature zijn.
Wij zijn mega blij! Dankjewel voor jouw bijdrage aan onze perfecte dag! 
En voor het last minute regelen van een 2e fotograaf!!! Wat kunnen fortuin fotografie en jij geweldig samenwerking

 

Jullie zijn 2 toppers

 


De dag zelf 

De dag zelf ben ik aanwezig op de afgesproken tijd bij de bruid of de bruidegom. Dit is afhankelijk van de afspraken die we hebben gemaakt. Ik ben de dag het aantal uren die we hebben afgesproken bij jullie aanwezig en volg jullie zo veel mogelijk op afstand maar wel dichtbij genoeg om alles goed vast te leggen. Ik ga pas weg als jullie helemaal tevreden zijn en alles op de foto staat wat jullie wilde. Dit zal ik altijd nog even controleren voor ik weer inpak en jullie laten genieten van de rest van de dag/avond met familie en vrienden. 

Over het algemeen zullen de foto's worden gemaakt zoals de situatie er is. Spontaan en niet geposeerd dus. Het is niet de bedoeling dat iedereen heel de dag merkt dat ik aanwezig ben want het is tenslotte JULLIE dag. Tijdens de aparte trouwreportage zal ik soms wel vragen om bepaalde poses maar probeer dit wel zo natuurlijk mogelijk te laten. 

Het kan wel soms gebeuren dat ik per ongeluk voor een van de gasten hun uitzicht sta. Ik probeer dit zo veel mogelijk uit de weg te gaan maar voor het perfecte plaatje ontkom ik hier helaas niet altijd aan. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat ik het juiste moment op de foto heb voor jullie en niet Oma met haar telefoon. Het is veel leuker om de beste foto's die dag samen terug te bekijken in het album. 
Ik vraag hiervoor daarom altijd in het gesprek of dit vermeld kan worden tijdens de ceremonie zodat de gasten weten dat er op verzoek van het bruidspaar een fotograaf aanwezig is. 

 


Het album 

Graag een album van jullie grote dag? Geen probleem deze maak ik graag in overleg met jullie. Voor ieder budget is er een album te maken.
Het papier wat gebruikt wordt is mooi, dik en stevig. Het album wordt een vooropzetje van gemaakt, daarna komt er nog een afspraak samen met het bruidspaar om de puntjes op de i te zetten. Zodra jullie helemaal tevreden zijn wordt het trouwalbum besteld, zo kunnen wij een 100% tevredenheid garantie geven voor het album. Hij wordt namelijk niet besteld zolang jullie nog niet tevreden zijn.

Het album kan volledig aangepast worden naar eigen inbreng, verschillende kaften, extra pagina's, luxe bewaardoos etc. Dit gaat wel tegen een eerlijke meerprijs. Het kan zo gek als jullie het zelf willen maken.