Agenda van 2024 is gesloten voor bruiloft aanvragen!

                                                            

 

Jullie zijn verloofd? 

 

Aller eerst, van harte gefeliciteerd!
Een van de mooiste dagen in jullie leven komt er aan, jullie gaan trouwen! Maar voor het zover is moet er heel wat worden gepland en dat begint vaak al vroeg. De kleding moet worden uitgezocht, de bloemen, de taart, de locatie en ga zo maar even door. 

 

Op jullie dag gebeurd er heel veel en sommige dingen gaan nou eenmaal langs je heen, jullie genieten volop van elkaar, de gasten en de dag waar jullie zo lang naar uit hebben gekeken. Een onderdeel wat dus ook zeker niet overgeslagen mag worden is natuurlijk de fotograaf voor een fantastische trouwreportage! Deze probeer ik voor jullie zo veel mogelijk en natuurlijk vast te leggen zodat jullie keer op keer kunnen genieten van alle mooie momenten die dag die je bewust of onbewust heb meegemaakt. Nieuwsgierig hoe ik dat doe? Lees dan snel verder. 


Hoe ga ik te werk?

 • De aanvraag komt binnen
 • Vrijblijvend kennismaking gesprek wordt geplant en ik kom gezellig langs bij jullie thuis
 • Ik stuur jullie per mail een samenvatting van wat we hebben besproken 
 • Jullie willen boeken? Geweldig! 
 • Dan volgt de aanbetaling van 10% (Jullie trouwdatum staat vanaf dit moment definitief geboekt)
 • Eventuele pre-weddingshoot voor de uitnodiging 
 • Nog een detail gesprek via mail of telefoon ongeveer een maand van te voren voor de laatste puntjes op de i 
 • De rest van de betaling dient uiterlijk 1 maand van tevoren volledig te worden voldaan 
 • De grote dag!
 • Binnen 24 uur ontvangen jullie een kleine previeuw indien gewenst
 • Binnen 4 weken ontvangen jullie alle foto’s in hoge resolutie digitaal verstuurd 
 • Jullie sturen mij een lijst met welke foto's er in het album geplaatst mogen worden. Ik ga hier mee aan de slag! 
 • Album bestellen na akkoord 
 • Levering van het album maximaal 4 maanden na de trouwdatum afhankelijk van welke periode het is. 

Jullie keer op keer laten genieten van een onvergetlijk moment is mijn doel! Ik hou van mijn werk en doe er alles aan die liefde terug te laten komen in het resultaat. 


Van aankleding tot feest, ik geniet graag met jullie mee. Hieronder wat van mijn werk 


Lieve woorden van tevreden klanten 

 

Tessa & Bas

Wat zijn wij blij met onze keuze voor Naomi als fotograaf op onze grote dag! Al bij het kennismakingsgesprek voelde het als een fijne match. Naomi heeft onze bruiloft vastgelegd van voorbereiding tot afsluitend diner. Ze is ontzettend gezellig, spontaan, flexibel en relaxt. Gedurende de hele dag straalt ze controle en rust uit, waardoor wij volledig op haar durfden te vertrouwen. En wat heeft ze mooie foto's gemaakt! Van detailshots en kleine momentjes, tot opstellingsfoto's en trouwreportage; wij zijn ontzettend blij met de mooie foto's die Naomi van en voor ons heeft gemaakt!

 

Rogier & Merel 

Naomi, wat ben je goed in wat je doet! Gedurende onze gehele trouwdag hebben we je in ons midden mogen hebben, en deze complimenten zijn meer dan op z'n plaats. Allereerst het aankleden; wat een ongelofelijk oog voor momenten en detail heb jij. Geheel ongedwongen en onopgemerkt heb jij hier de allermooiste momenten vastgelegd. Van accessoires tot familie, er is je niets ontgaan. Ceremonie, diner: zonder ook maar iemand tot last te zijn, heb je alle mooie momenten, tranen, leuke blikken van ons als bruidspaar maar ook zeker van van de gasten weten te pakken. De complimenten zijn niet alleen van ons maar gaan zo ver als de aanwezige schilder, de trouwambtenaar, catering en alle aanwezige gasten. We kregen van de gasten te horen dat jouw passie voor je vak gewoonweg uitstraalt. Poseren is iets dat wij niet dagelijks doen of goed in zijn, en toch heb je met wat kleine aanwijzingen zulke mooie foto's gemaakt! Terecht dat je daar awards mee binnen sleept. We trouwen helaas niet nog een keer, maar iedereen die dat nog in het vooruitzicht heeft doet zich te kort als ze jou niet vragen voor de trouwfoto's! DANK! DANK! DANK! Het was een voorrecht om je bij onze prachtige dag te mogen hebben! Liefs, Rogier en Merel

Renate & Reinier

Na het kennismakingsgesprek met Naomi waren we meteen enthousiast, er was een klik die er moet zijn als iemand je de hele dag achtervolgd met een camera. Ook de dag zelf was super! Naomi durft leuke initiatieven erin te gooien met de foto's waardoor je ook mooie spontane foto's krijgt ik beveel haar echt aan!

 

 

Sherida & Guido

wauwwwwwwwww jij bent een te leuk mens, love it! We waren en zijn heel blij met jou, je hebt er mede voor gezorgd dat vandaag een succes was! Onwijs bedankt voor jouw aanwezigheid, je gezelligheid, je goede zorgen, het meedenken en niet te vergeten: de prachtige plaatjes! Je was zo leuk!!!

Dennis & Mega 

Vorige week onze bruiloft gehad met Naomi als onze fotograaf. Wij zijn zeer tevreden en heel blij met haar werk. Wij hadden van te voren een pre-wedding photoshoot met haar gedaan. Ik vindt persoonlijk een pre-wedding photoshoot een echte must, dit moet je echt doen zodat je ook aan elkaar kunt wennen voor de grote dag. Wij hebben onze pre-wedding foto's gebruiken voor onze bruiloftwebsite en uitnodigingen. Ook geeft het je de gelegenheid om alvast te oefenen om natuurlijk te poseren voor de foto's. Naomi is echt een aanrader

Patrick en Lisa

Het was een feestje om Naomi heel de dag bij ons te hebben met de bruiloft!

Ze is ook heel goed met kinderen.

We hebben prachtige foto's van onze dag.

Bedankt voor de mooie herinnering!


Al meer dan 75 tevreden bruidsparen zijn jullie voor gegaan!


De dag zelf 

De dag zelf ben ik aanwezig op de afgesproken tijd bij de bruid of de bruidegom. Dit is afhankelijk van de afspraken die we hebben gemaakt. Ik ben de dag het aantal uren die we hebben afgesproken bij jullie aanwezig en volg jullie zo veel mogelijk op afstand maar wel dichtbij genoeg om alles goed vast te leggen. Ik ga pas weg als jullie helemaal tevreden zijn en alles op de foto staat wat jullie wilde. Dit zal ik altijd nog even controleren voor ik weer inpak en jullie laten genieten van de rest van de dag/avond met familie en vrienden. 

Over het algemeen zullen de foto's worden gemaakt zoals de situatie er is. Spontaan en niet geposeerd dus. Het is niet de bedoeling dat iedereen heel de dag merkt dat ik aanwezig ben want het is tenslotte JULLIE dag. Tijdens de aparte trouwreportage zal ik soms wel vragen om bepaalde poses maar probeer dit wel zo natuurlijk mogelijk te laten. 

Het kan wel soms gebeuren dat ik per ongeluk voor een van de gasten hun uitzicht sta. Ik probeer dit zo veel mogelijk uit de weg te gaan maar voor het perfecte plaatje ontkom ik hier helaas niet altijd aan. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat ik het juiste moment op de foto heb voor jullie en niet Oma met haar telefoon. Het is veel leuker om de beste foto's die dag samen terug te bekijken in het album. 
Ik vraag hiervoor daarom altijd in het gesprek of dit vermeld kan worden tijdens de ceremonie zodat de gasten weten dat er op verzoek van het bruidspaar een fotograaf aanwezig is. 

Verder ben ik meer dan alleen maar een fotograaf, omdat ik er de hele dag ben kan ik jullie overal een beetje mee helpen. Niets is mij te gek. Denk aan het recht leggen van de jurk, even make-up bij werken, schoenen wisselen en als het moet ga ik zelfs mee naar het toilet om te helpen. 

Het is dus erg fijn als we een leuke klik hebben en jullie mij vertrouwen. Dat helpt ook mee voor het resultaat en maken we er samen een geweldige dag van!

 


Het album 

Graag een album van jullie grote dag? Er zit bij de pakketten een album inbegrepen. Liever een luxere? Voor ieder budget is er een album te maken.
Het papier wat gebruikt wordt is mooi, dik en stevig. Ik maak voor jullie een mooie samenvatting van jullie trouwdag en hiervan krijgen jullie een previeuw te zien. Zodra jullie helemaal tevreden zijn wordt het trouwalbum besteld, zo kunnen wij een 100% tevredenheid garantie geven voor het album. Hij wordt namelijk niet besteld zolang jullie nog niet tevreden zijn.

Het album kan volledig aangepast worden naar eigen inbreng, verschillende kaften, extra pagina's, luxe bewaardoos etc. Dit gaat wel tegen een eerlijke meerprijs. Het kan zo gek als jullie het zelf willen maken.  

 


Zijn jullie benieuwd naar de kosten? Kijk snel hier onder voor de tarieven van 2025, de pakketten zijn een indicatie maar volledig aan te passen naar wens. 

Willen jullie een tweede fotograaf? Deze is bij te boeken voor €75,- per uur.

Het voordeel hiervan is meer foto's en nog meer ogen die alles in de gaten houden. Hierdoor kan ik mijn ogen meer bij jullie als bruidspaar houden en krijgen jullie gasten ook voldoende aandacht. 

Contact

telefoonnummer:

+31629073649

e-mail:

info@momentsbynaomi.nl