De bolle buiken shoot

Jullie zijn in verwachting, van harte gefeliciteerd! Een bijzonder moment wat jullie zeker vast willen laten leggen. 

Het lichaam van mama maakt hele bijzondere veranderingen door in deze periode. Iets wat je maar een paar keer mag mee maken in je leven, en iedere keer is anders. Zeker om deze reden is het een goed en leuk idee om hier foto's van te laten maken. 

Ik heb hiervoor meerdere jurken beschikbaar waar je gebruik van kunt maken, dit is zonder extra kosten,

 

Soorten zwangerschaps foto's

De shoot zelf wordt vooraf geboekt, jullie kunnen bepalen op dit moment wat voor soort shoot jullie graag zouden willen. 

  • Lifestyle in huis of daarbuiten
  • studio aan huis
  • in bad 

Zodra jullie een keuze hebben gemaakt gaan we kijken naar de mogelijkheden i.v.m. het jaargetal en het weer. 

De beste periode

De beste periode voor een shoot is  tussen de 32 en 36 weken van de zwangerschap. Ervoor kan natuurlijk ook altijd maar je buik komt vaak mooier over op de foto als je net even wat groter bent. 

Locatie

De locatie is afhankelijk van wat voor soort shoot je graag wilt doen. Voor de buiten locaties heb ik zelf altijd wel wat ideeën maar mocht je zelf een favoriet plekje hebben ergens mag dit natuurlijk altijd gemeld worden. We zoeken uiteindelijk een plek waar we rustig te werk kunnen met het gewenste resultaat van jullie.

Voor de badshoot heb ik een bad beschikbaar maar bij jullie eigen thuis mag natuurlijk ook altijd.
Dit geldt ook voor iedere andere locatie. Het kan bij mij thuis maar ik kan bij jullie komen.

Samen of alleen?

Maak van te voren de keuze of je alleen op de foto wil, met je partner, of met het hele gezin. Aankomende broers of zussen zijn altijd welkom net als de rest van een gezin, bijvoorbeeld de hond. Dit kan zorgen voor hele leuke en speelse foto's. 
Voor de zwangerschapshoot zijn hier geen extra kosten aan verbonden. 

 

 


Studio aan huis 

Ik ben in bezit van een mobiele studio, dit houdt in dat ik op elke locatie (mits hier ruimte voor is) een achtergrondset kan opzetten waardoor je het effect creëert dat je in een echte studio bent. 

 

Op locatie

Op het strand, in het bos, bij het water of gewoon in de achtertuin, alles is mogelijk indien je je er zelf prettig bij voelt.

In bad 

In bad is ook mogelijk, dit kan bij jullie thuis of bij mij. De zelfde ochtend worden er vers bloemen aangeschaft om bij je te leggen in bad. Dit geeft een onwijs gaaf effect. Het bad is lekker warm en om het water meer op te laten vallen wordt er een beetje melk in geschonken. Door kleurstoffen te gebruiken kunnen we het bad zelfs nog een extra effect geven. Denk hierbij aan zachte kleuren, lichtblauw, licht roze, lila of zacht geel. De kleding keuze is geheel aan  jullie zelf. Het kan in een mooie jurk, lingerie, een paar doeken of gewoon zonder kleding. Allemaal hebben hun eigen charmes en hebben een ander effect. Je kunt hier van te voren over na denken maar op de dag zelf komen ook vaak wel ideeën tot stand en kan uiteraard nog veranderd worden.